torsdag 31. mars 2011

Våren uteblir ......


Torsdag morgen og dagene bare flyr avgårde. Liker ikke værmeldingen i dag ,de spår snø opptil 20 cm ikke at jeg er overasket men hadde jo håpet på VÅR nå.....


1 April i morgen, dette er jo vår mnd for meg ,gleder meg til å kunne få frem hagemøbler ,sette ut litt påske blomster og ellers kose seg masse ute i solen.
Når våren ikke er kommet ute så får vi pynte opp litt inne med litt vårløker. Kjøpte med meg noen påskeliljer fra Mester Grønn i går som får kvikke opp litt inne på kjøkkenet så lenge.

Ser Europris selger en billig hagegruppe til kr 1995 ,- for en to seter,bord og to stoler  det er jo utrolig billig :-) hvis man trenger en liten hage gruppe.Fiffe den opp litt med noen fine puter og pledd så kan dette bli bra.

Ønsker alle som titter innom en strålende dag :-)

onsdag 30. mars 2011

Div reklame i postkassa


Ny dag nye muligheter

Postkassa er full av reklame om dagen på gardiner,møbler ,hagemøbler og mye annet dritt,men det er mye fint man kan drømme seg bort i ,som dette flotte bildet over her fra Kid, synes de har fått så masse lekkert nå at det er vel på tide med en tur innom en Kid butikk å se hva man finner,alltids noe man kan bruke.

Må en tur innom Home &Cottage å få kjøpt meg et brett som jeg har sett bilde av så da håper jeg de har det når jeg kommer.
Fant også noe flotte lysestaker i en katalog fra Hansen og Dyssvik i en nydelig grønnfarge som vil passe helt perfekt til den grønne klokka jeg har på kjøkkenet.


tirsdag 29. mars 2011

Award til meg


Heisan  litt tørke her om dagen men kommer sterkere tilbake ,har vært så heldig å få en award fra tre flotte blogger som er verdt et besøk og det er : Mitt Landliv, Fru Ask Wilhelmsen og Mamsens hus.

Tusen takk til dere for at dere valgte min blogg
Følgende regler gjelder:


Link til den som ga deg awarden.

Besvar spørsmålene.


1. HVORFOR BEGYNTE DU Å BLOGGE?

Jeg har lest blogger en god stund og tenkt at det kunne vært artig å prøve.
Det var min datter som fikk meg igang,hun satt og puslet med dataen og vips så hadde hun opprettet en blogg for meg,og vips så var mor hekta

2. HVILKE BLOGGER FØLGER DU?

Det begynner jo å bli en god del,men det som fenger meg er at det er flotte bilder og en innbydene header ,det gjør meg nyskjerrig til å titte videre på bloggen.


3. FAVORITT MAKEUP - MERKE?


Det må vel bli Kanebo,Max Factor ID, bytter på litt

4. FAVORITT KLESMERKE?

Har ikke noe spesielt merke,kjøper det jeg liker

5. DITT MÅ HA MAKEUP- PRODUKT ?

Foundation og maskara

6. FAVORITT FARGE?

Går veldig ofte igjen i hvitt og svart

7. PARFYME?

White Linen fra Este Lauder

8.FAVORITT FILM?

Pretty Woman

9. HVILKET LAND VIL DU BESØKE OG HVORFOR?

Helt klart USA var der i sommer og det er et land som har utrolig mye å by på,håper på å få reist tilbake neste sommer,gleder meg masse

10. FEM TING DU ALLTID HAR I VESKEN DIN?

Lommebok, nøkler, mobil, medisiner og briller.



Disse 10 flotte bloggene er verdt et besøk, og jeg sender awarden videre til dem.

Her kunne jeg ramset opp en lang rekke men velger å sende den videre til den som vil ta den :-)


torsdag 24. mars 2011

Hortensia


Herlige Hortensia
!Som mange andre her inne har jeg en forkjærlighet for hortensia, så her kommer litt tips om denne flotte blomsten,flott å ha ute om sommeren :-)

Det er fortsatt vinter i Norge, men det hindrer oss ikke i å skape litt av den vårlige følelsen inne – og Hortensia er et klart valg til dette.
De fleste kjenner hortensia som en blå eller rød stueplante eller blomstrende busk i hagen. Men hortensia finnes i mange ulike farger og varianter, fra små potteplanter til klatrende varianStell av Hortensia



Plasser Hortensia så lyst som mulig, men pass på at den er skjermet mot skarp sol i blomstringstiden. Den trives i stuetemperatur eller kjøligere, men sett gjerne planten kjølig om natten.

Vann den rikelig og pass på at den ikke tørker ut. Bladene bør dusjes daglig. Søl ikke for mye vann på blomstene, da vil de lett bli skjoldete.
Hortensia er en surjordsplante og liker ikke kalk. Etter avblomstring og hvileperiode kommer vekstperiode, og det er tid for å gi den tilskudd av surjordsgjødsel.

Skifter farge


Stuehortensia kan påvirkes fargemessig. I nøytral eller svakt sur jord blir blomstene rosa, hvite eller røde. I surere jord frigjøres aluminium, og blomstene blir mer blåfargede. Prøv for eksempel å legge noen rustne spiker ned i blomsterpotten, eller bruk vann med alun (kjøpes på apotek). Rosarøde planter er de letteste å påvirke i blålig retning

Opprinnelse

Det var den franske botanikeren Philbert Commerson som introduserte Hortensia til Europa. I 1766 var han på en oppdagelsesreise til Asia hvor bare menn fikk lov til å delta. Men Philbert smuglet med seg sin elskede Hortense Barré, ved at hun kledde seg ut som en mann og utga seg ut for å være hans tjener. I løpet av turen ble hun naturligvis avslørt. Men, uansett, i 1769 hadde de med seg en vakker plante tilbake. Og selvfølgelig ble den oppkalt etter den vakre Hortense.

                                   Ønsker dere alle en flott dag videre i det flotte vår været


lørdag 19. mars 2011

Flotte påske egg fra Indiska


Heisan endelig lørdag,men her er det jobbe helg så da blir det ikke helg før på lørdags kvelden :-(
Fant noen flotte påske egg hos Indiska en butikk som har utrolig mye fint både i klær og interiør ....
Kjøpte meg to i sølv hos Kid i fjor så jeg får se om jeg fyller på med litt farge i år. Ellers er det ikke mye pynting til påske her i huset.

Håper dere får en hyggelig og solrik helg alle sammen :-))

Velkommen til nye følgere, tusen takk for at dere har lyst til å følge bloggen min,setter veldig pris på det

fredag 18. mars 2011

Bloggers Day of Silence


Gjør som mange andre her inne tar en stille interiør dag her på bloggen,Helt tragisk det som har skjedd i Japan har ikke ord som kan beskrive det.
Skulle publisert innlegget i går ,men sovnet fra det hele.

torsdag 17. mars 2011

Min favoritt....


Hiver meg på utfordringen hos Anettes Hus jeg også der vi skal vise min favoritt enten det er møbel,ting og tang eller hva det skulle være.
Dette konsoll bordet er vel en av mine favoritter, det flytter litt på seg rundt i stua og er veldig anvennelig uansett hvor det står henn,
Kjøpte det egentlig til rommet til Kathrine i 2 etg, men der har det blitt stil skifte så det havnet nede i stua etter hver.


Torsdag er fridag, holder meg hjemme fra treninga i dag også og tar det litt med ro, skal se det kanskje blir litt bakst til jentene kommer hjem fra skolen,slo ann sist det :-))
Ønsker dere alle en fin dag her er det litt grått og trist og litt snø i lufta

onsdag 16. mars 2011

Nybakt....



Onsdag allerede og lang dag på jobben,kjenner jeg begynner å bli lei disse lange dagene er jo ikke hjemme før kl halv ni på kvelden,og da er jo dagen brukt opp. Litt lengre blir jo dagene nå som vi går sommeren i møte.




Fridagen i går gikk med til litt baking og ellers holde sofaen, sitter godt denne hosten :-(
Ikke så mye å blogge om i dag litt bilder fra baksten i går og litt bilder fra kjøkkenet

                              Ha en fin dag alle sammen

tirsdag 15. mars 2011

Våren er på vei.....

                                      Flott hage gruppe som jeg kunne tenkt meg. litt reklame på bildet men men....

For en nydelig dag det er i dag, solen skinner og blå himmel, det nærmer seg vår og sommer og godt er jo det.
Liker våren det er en herlig tid med is smelting, våt snø,slaps og våte sko, men man vet man har noe bedre i vente og plutselig så er den her....sommeren
Sitter og dagdrømmer om mye hage møbler på terassen, har lyst til å gjøre det litt skikkelig koselig der ute i år da ferien i år blir meste parten hjemme så da er det jo ok å kose seg litt på terassen. Grille litt,kald pils, champagne med jordbær her er det bare å kose seg, sommeren er jo så kort....


Hvilke planer har DU for sommeren 2011?

søndag 13. mars 2011

Litt lilla i stua



Søndag morgen og grått og trist. Hadde tenkt meg på en skitur i dag men har fått en utrolig stygg hoste og tett i brystet så fant ut at det var best å ta det med ro,så da ble det far, Mille og Kathrine som fikk seg en skitur og jeg er kjempe misunnelig :-((

Har fått litt dilla på lilla/rosa i heimen nå synes det er en veldig varm og fin farge som passer tilalt det brune og beige.
Her kommer litt bilder fra stua mi

                                                 Ønsker dere alle en flott søndag


Blomstene er kjøpt på Rema utrolig billig, kr 49 for hortensia og kr 39 for azalia, synes faktisk de holder seg mye lengre enn de blomstene jeg kjøper hos Mester Grønn til hverfall dobbel pris.....Artig med matbutikker som har litt mere enn mat,men blir jo fort litt dyrere å handle der da.......noen som kjenner seg igjen her ?


fredag 11. mars 2011

Endelig her kommer bilder fra soverommet våres


Ja det begynner jo å bli en god stund siden soverommet våres ble ferdig etter oppussingen, men har ikke fått somlet meg til å ta noen bilder.
Har heller ikke fått kjøpt meg de nattbords lampene som vi skal ha,men det kommer etter hvert og litt annet småtteri som en list og noe elektrisk ( hi hi jeg er gift med en elektrikker men er vel den siste som får de stikkontaktene hun ønsker seg )
Jeg er ikke glad i blått egentlig men fant ut at det gjorde seg veldig påsoverommet mot det beige sengeteppet så da var det bare ut å kjøpe puter i blått....

 Vi er kjempefornøyd med rommet og sover som en drøm her inne. Her kommer litt bilder

                                           Hva synes du ?

                               Her mangler den ene dørlista og benke plate men det kommer



torsdag 10. mars 2011

Kjøkkenet vårt


Litt for sent ute til  NIB sin kjøkken utfordring ,men her kommer noen bilder fra våres kjøkken. Har jo ikke skjedd så veldig store forandringer her uten litt farger på tekstiler, satser på litt vårlige farger

Her kommer et bilderas fra kjøkkenet vårt.......




onsdag 9. mars 2011

Mary Kay....


                                                                     Onsdag morgen

ja for et vær å vokne til i dag her snør det bortover, hadde håpet at dette været var over nå men den gang ei.
I går så var jeg på hudpleie party med produkter fra Mary Kay, utrolig flotte produkter uten parfyme. Vi fikk prøve ut alle trinn på rensing av huden,lepper og hender og så synlige resultater med en gang.

Så da ble det en bra pakke med nye rense hud produkter til mor, skal vel innrømme at jeg ikke har vært så flink på den fronten ,men ser jo nå at det er på tide å prøve å gjøre noe.
Fikk en helt utrolig serie til hender med oppmyknings krem, skrubbe krem og hånd krem og jammen meg ble det myke flotte hender, virkelig å annbefale.

Har noen av dere prøvd produkter fra Mary Kay,evt hva synes du ?

Ikke skjedd så mye her på hjemme fronten i det siste litt smånytt til heimen, har fått litt dilla på lilla/rosa innslag synes det kvikker opp. Så noen flotte bilder fra Slettevold og der var det mye rosa....
Interiør bilag med ukebladet Hjemmet denne uken også. det første hjemmet utrolig lekkert.....helt min stil

Ønsker dere alle en fin dag i dette dritt været., kos dere inne med levende lys og interiørblader foran peisen med en god te kopp,

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita